Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Jessica Bouwmeester - Buitenhuis

Jessica Bouwmeester - Buitenhuis

Reizen! Iets waaraan ik mijn hart heb verloren. In vroegere jaren ver buiten Europa in Thailand, China of Mexico. Nu met onze drie kinderen iets dichter bij huis – vaak rondom de Middellandse Zee of in de Alpen. Met ieder jaar als uitvalsbasis: de camping. De uitstapjes en dagtochten gaan steeds iets verder van de camping en dan denk je weleens 'Hoe zou reizen in een camper zijn?'. Het lijkt me flexibiliteit en vrijheid in de meest pure vorm.

Of het nu reizen met een camper of op vakantie in een caravan betreft, beide zullen voelen als het verblijf in een tweede ‘thuis’. Een kostbaar en dierbaar bezit. En je wilt dan dat de randzaken goed geregeld zijn. Een passende verzekering en het ontzorgen in geval van pech of nood is dan geruststellend en belangrijk.

Als polismedewerker bij Aveco Verzekeringen mag ik deze onderdelen voor u regelen. Binnen het ervaren team van adviseurs en administratief medewerkers maak ik alle benodigde papieren voor u in orde. Zodat u geniet van uw reis over eindeloze wegen of de zon zorgeloos ziet ondergaan achter de verlaten horizon.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.