Vrieling-Aveco-portretten-132

Maak kennis met Robert

Teamleider Aveco

"Ik ben benieuwd naar jouw passie voor kamperen..."

Al sinds mijn jeugd kampeer ik bijna jaarlijks. Eerst met mijn ouders 3 weken naar Ameland of in latere jaren via de auto-slaap-trein met een vouwwagen naar Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje. Ik heb al heel veel mooie vakanties meegemaakt. Ondertussen ben ik wat jaartjes ouder en kampeer ik graag met mijn eigen gezinnetje. De afgelopen 2 jaar zijn we met een prachtige camper naar Zeeland geweest samen met onze hond. Heerlijk genieten van de zon, zee en het strand. In de ochtend vroeg met de hond een lekkere wandeling maken op het strand samen met mijn vrouw is goud waard. En terugkerend op de camping, terwijl de andere kampeerders langzaam ontwaken even langs de bakker voor een paar heerlijke broodjes. Ik kan hier nog wel uren over doorvertellen. Eén van de leukste dingen van het kamperen is de voorpret. Zodra je de motor start heb je vakantie en voel je direct de ultieme vrijheid. 

Na 12 jaar bij Aveco Verzekeringen te hebben gewerkt heb ik even een tussenstap gemaakt en ben ik inmiddels weer terug op het vertrouwde nest, ditmaal in de rol als manager van Aveco. Mijn passies? Ik heb er drie: mijn gezin, kamperen en verzekeren natuurlijk. Een optimale combinatie waarop ik me graag volledig stort bij Aveco, onderdeel van het mooie familiebedrijf Vrieling Adviesgroep. 

Aveco is aanwezig op vele beurzen, bij onze samenwerkende dealerbedrijven en tijdens events. Graag ben ik hier ook aanwezig en spreek me gerust aan. Ik ben benieuwd naar jouw passie voor kamperen!