aveco-hero-test

Iedereen in jouw camper optimaal verzekerd

Schade tot in de puntjes geregeld

De beste schadeverzekering voor inzittenden

Stel je bent met je partner op reis in je camper en je krijgt een ongeluk. Vreselijk! En je komt erachter dat alleen jij verzekerd bent tegen letselschade, bagage en kleding. Zo’n situatie wil je voorkomen. Met de schadeverzekering voor inzittenden zijn ook jouw medereizigers verzekerd. Mocht er iets gebeuren, dan wordt alles voor iedereen goed geregeld. Dat is fijn!

Op pad? Aveco reist met je mee.

Zo werkt de schadeverzekering voor inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden is een onderdeel van het Camper ZekerheidsPakket. Met onze schadeverzekering voor inzittenden gaan jij en jouw medereizigers goed verzekerd op reis. Dit geldt voor onderweg, maar ook tijdens het in- en uitstappen en wanneer je een noodreparatie moet doen. Jullie zijn verzekerd tegen letselschade en schade aan bagage of kleding. Maar ook tegen inkomensverlies als iemand niet meer kan werken. Dit geldt ook als jij degene bent die het ongeluk heeft veroorzaakt. Met onze schadeverzekering voor inzittenden ben je verzekerd tot €1.000.000,-.

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je camper. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden altijd een oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld een vervangende camper of handige tips aan de telefoon van een expert. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je schadeverzekering voor inzittenden regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van campers. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.