Fat Freddy sfeer 003

Vervangende tenttrailer

Verder alsof er niks is gebeurd

Vervangende tenttrailer

Stel je bent lekker op pad met je tenttrailer naar het zonnige Italië en je komt in botsing. Je strand langs de kant van de weg en kunt niet verder. Balen! Dan bel je de Aveco Alarmcentrale. Je wordt direct geholpen maar kan je tenttrailer niet binnen twee werkdagen gerepareerd worden? Dan regelen wij een vervangende tenttrailer en kun jij snel weer verder. Zonder gedoe! Dat is nog eens zorgeloos op reis. 

Op pad? Aveco reist met je mee.

Zo werkt vervangend vervoer

Als jij schade hebt aan je tenttrailer die niet binnen 2 werkdagen gerepareerd kan worden, dan regelen wij een vervangende tenttrailer voor je. Waar je ook bent! Onze Aveco Alarmcentrale staat 24/7 voor je klaar. Deze regeling geldt al vanaf 30 dagen voor het geplande vertrek en tijds je hele reis (tot maximaal 4 weken). 

Bij onze tenttrailerverzekering voor nieuwe tenttrailers en de tenttrailerverzekering voor gebruikte tenttrailers is de vervangende tenttrailer standaard meeverzekerd. Fijn hé?

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je tenttrailer. We zorgen dat je snel weer verder kunt, zonder gedoe over kleine lettertjes en voorwaarden.

We bieden een passende oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld handige tips aan de telefoon van een expert. 
Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je tenttrailerverzekering regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen experts op het gebied van tenttrailerverzekeringen. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.