2149482506

Altijd en overal vervangend vervoer

Verder alsof er niks is gebeurd

Dit is vervangend vervoer

Stel je bent lekker op pad met je camper naar het zonnige Italië en plotseling begint het rode lampje van de motor te branden. Je strand langs de kant van de weg en kunt niet verder. Balen! Dan bel je de Aveco Alarmcentrale. Je wordt direct geholpen en kunt snel weer verder. Zonder gedoe! Dat is nog eens zorgeloos op reis.

Op pad? Aveco reist met je mee.

Overal en altijd vervangend vervoer?

Snel weer verder met jouw reis alsof er niks is gebeurd!

Regel het

Zo werkt vervangend vervoer

Als jij schade hebt aan je camper die niet binnen 2 werkdagen gerepareerd kan worden, regelen wij een Nederlandse vervangende camper voor je. Waar je ook bent! Onze Aveco Alarmcentrale staat 24/7 voor je klaar. Deze regeling geldt al vanaf 30 dagen voor het geplande vertrek en tijdens je hele reis (tot maximaal 4 weken).

Bij onze camperverzekering voor nieuwe campers en camperverzekering voor jong gebruikte campers is de vervangende camper standaard meeverzekerd. Fijn hé?

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je camper. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden altijd een oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld een vervangende camper of handige tips aan de telefoon van een expert. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je camperverzekering regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van campers. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.