Vrieling-Aveco-groepsfoto-001

Over ons

Aangenaam! Wij zijn Aveco.

Jouw partner voor, tijdens en na je vakantie. Met de beste verzekeringen voor campers, caravans en tenttrailers. Voor en door kampeerliefhebbers!

Aveco reist met je mee

We staan altijd 24/7 voor je klaar. Gebeurt er iets? Dan komen we direct met een oplossing waar je echt wat aan hebt. Denk aan de gouden tip van een van onze specialisten of direct goed vervangend vervoer. We doen er alles aan zodat jij zo snel mogelijk door kunt met vakantievieren. Waar je ook bent. Aveco reist met je mee!

De beste voorwaarden en service

Wij zijn dé specialist in verzekeringen voor jouw camper, caravan en tenttrailer. Hiermee geven we jullie rust, zekerheid en optimaal vakantieplezier met de beste voorwaarden en service. Door goed in contact te zijn met camper- en caravanbedrijven bieden we een snelle en goede schadeafhandeling. Overal en altijd!

Voor en door kampeerliefhebbers

We werken persoonlijk én met grote passie voor kamperen. Onze mensen zijn echte kampeerliefhebbers. Je krijgt dus altijd een betrokken specialist aan de lijn die jouw camper, caravan of tenttrailer kent.

Onderdeel van Vrieling Adviesgroep

Aveco is onderdeel van Vrieling Adviesgroep. Dit familiebedrijf adviseert zakelijke en particuliere klanten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken, verzuim en de aan- en verkoop van vastgoed. En dat al meer dan 70 jaar!