DV__2197

Hulp van een professional bij juridische problemen

Alles snel en goed geregeld

De beste verhaalsrechtsbijstand voor tenttrailers

Als je met je tenttrailer of vouwwagen op reis gaat kan er iets gebeuren. Maar ook al voordat je op pad gaat kan er wat spelen. Denk aan problemen bij de aankoop. Zoals een niet aangegeven gebrek van de vorige eigenaar, waardoor jij problemen hebt met jouw nieuwe caravan. Vervelend!

Zo zijn er meer situaties waarbij je juridische hulp nodig hebt. Fouten die gemaakt zijn wanneer je een reparatie hebt laten doen. Of vervelende situaties in het verkeer. Met onze verhaalsrechtsbijstand staat Aveco dan voor je klaar! En lossen we het op. 

Op pad? Aveco reist met je mee.

Zo werkt de verhaalsrechtsbijstand

Deze verzekering is een uitbreiding op je tenttrailerverzekering. Deze extra verzekering geeft juridische hulp bij het regelen van problemen vooraf of als je schade hebt, ook in het buitenland. We regelen alles tot in de puntjes voor je. Dat is zonder zorgen op reis!

Het maakt niet uit hoe je aan het verkeer deelneemt. Tenttrailer, personenauto of bromfiets bijvoorbeeld. Het wordt altijd en overal geregeld!

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als ’t gaat om juridische zaken. We zorgen dat je snel weer verder kunt, zonder gedoe over kleine lettertjes en voorwaarden.

We bieden een passende oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld juridische hulp waar jij mee verder kunt. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had.  

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je verhaalsrechtsbijstand regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van tenttrailerverzekeringen. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.