aveco-verzekeringen-00021

Jouw helpende hand bij juridische zaken

Zodat ’t snel en goed wordt geregeld

De beste verhaalsrechtsbijstandsverzekering voor campers

Als je met je camper op reis gaat kan er iets gebeuren. Maar ook voordat je op pad gaat kan er wat spelen. Denk aan problemen bij de aankoop. Zoals een niet aangegeven gebrek van de vorige eigenaar, waardoor jij problemen hebt met jouw nieuwe camper. Vervelend!

Zo zijn er meer situaties waarbij je juridische hulp nodig hebt. Fouten die gemaakt zijn wanneer je een reparatie hebt laten doen. Of vervelende situaties in het verkeer. Met de rechtsbijstandsverzekering staat Aveco dan voor je klaar! En lossen we het op.

Op pad? Aveco reist met je mee.

Zo werkt de verhaalsrechtsbijstandsverzekering

De rechtsbijstandsverzekering is onderdeel van ons Camper ZekerheidsPakket. De perfecte verzekeringscombinatie voor en door camperliefhebbers. Deze verzekering geldt trouwens niet alleen voor je camper, maar ook voor je personenauto of bromfiets. Waar je ook in rijdt, als je juridische hulp nodig hebt zijn wij er!

Verschillende modules verhaalsrechtsbijstandsverzekering

De verhaalsrechtsbijstandsverzekering bestaat uit meerdere modules. Jij bepaalt zelf voor welke modules je dekking wilt. Je kunt kiezen uit:

  • Verkeer
  • Consument & Wonen
  • Inkomen
  • Fiscaal & Vermogen

Meer weten over onze modules?

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je camper. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden altijd een oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld een vervangende camper of handige tips aan de telefoon van een expert. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je verhaalsrechtsbijstandsverzekering regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van campers. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.