Vrieling-Aveco-10-05-2023-067

Alles onder één dak

Dé specialist voor expertise en taxatie van je camper, caravan of tenttrailer

Expertise en taxatie

Onze ervaren experts weten alles van je caravan, camper of tenttrailer. Ze zijn gecertificeerd en ingeschreven in de landelijke registers van taxateurs (VRT) en schade experts (NIVRE). De experts taxeren dagelijks en schieten te hulp bij het vaststellen van schade. Altijd persoonlijk en deskundig. 

Taxatie voor zekerheid en gemak

Wanneer je camper, caravan of tenttrailer onverhoopt total loss raakt, bepaalt de verzekeraar normaal gesproken de dagwaarde. Dit kan achteraf lastig of zelfs onmogelijk zijn. Gelukkig biedt een taxatierapport van Aveco de oplossing. Onze experts stellen de actuele waarde vast en leggen deze vast in een uitgebreid rapport. Zo heb je vooraf duidelijkheid over de waarde van je camper, caravan of tenttrailer.

Deskundige expertise bij schade

Wij hebben échte kennis van je camper, caravan en tenttrailer. En dat is handig, want in het geval van schade denken we mee. Dankzij onze brede kennis weten we als geen ander wat de herstelmogelijkheden zijn. Samen met ons grote netwerk van schadeherstellers bieden we je zekerheid en helpen we je verder. 

De Ah! van opluchting, is de A van Aveco.

Taxatie aanvragen

Vraag eenvoudig je taxatie aan.

0523 28 23 10

Contact met Aveco expertise & taxatie

We staan voor je klaar!

stuur een e-mail

De experts bij Aveco

Onze experts en liefhebbers op het gebied van campers, caravans en tenttrailers.