Vrieling-Aveco-portretten-061

Maak kennis met Martin

Camper Caravan Expertise Taxateur & Expert NIVRE-e

"In de zomervakanties boeken wij daarentegen nog steeds een
buitenlandse bestemming op een camping..."

Sinds december 2012 werk ik bij Vrieling Adviesgroep waar Aveco een bedrijfsonderdeel van is. Tot 2023 werkte ik voor het bedrijfsonderdeel CCE (camper caravan expertise), maar nu heet het Aveco expertise & taxaties. Een andere naam, maar dezelfde werkzaamheden. 

De caravan en camperbranche heeft mij van jongs af aan geïnteresseerd. In 1992 ging ik dan ook werken bij Camperbouw Holland, waar ik vervolgens ruim vijf jaar lang met veel plezier heb gewerkt. Na het beginnen van een eigen caravanbedrijf in Maassluis heb ik in 2008 besloten uit het bedrijf te stappen en een andere richting te kiezen. Na het leiden van een technische dienst bij een ICT bedrijf in Rotterdam besloot ik terug te willen naar “mijn roots”. Ik ging op zoek naar een baan als expert in caravans en campers. Dit bleek nog niet zo heel eenvoudig maar de aanhouder won. 

Na met zowel een camper als met een tourcaravan op pad te zijn geweest, hebben wij na enkele stacaravans gehad te hebben in 2015 onze eigen chalet laten bouwen in Breda. Hier verblijven we ieder weekend met veel plezier. In de zomervakanties boeken wij daarentegen nog steeds een buitenlandse bestemming op een camping.