medium-shot-smiley-couple-with-device

Hulp van een professional bij juridische problemen

Snel weer genieten van jouw droomreis

De beste verhaalsrechtsbijstandverzekering voor caravans

Als je met je caravan op reis gaat dan kan er iets gebeuren. Maar ook al voordat je op pad gaat kan er wat spelen. Denk aan problemen bij de aankoop. Zoals een niet aangegeven gebrek van de vorige eigenaar, waardoor jij  problemen hebt met jouw nieuwe caravan. Vervelend!

Zo zijn er meer situaties waarbij je juridische hulp nodig hebt. Fouten die gemaakt zijn wanneer je een reparatie hebt laten doen. Of vervelende situaties in het verkeer. Met de verhaalsrechtsbijstand staat Aveco dan voor je klaar! En lossen we het op.


Op pad? Aveco reist met je mee.

Zo werkt de verhaalsrechtsbijstand

Deze verzekering is een uitbreiding op je caravanverzekering. Deze extra verzekering geeft juridische hulp bij het regelen van problemen vooraf of als je schade hebt, ook in het buitenland. We regelen alles tot in de puntjes voor je. Lekker onbezorgd op reis!

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als ’t gaat om juridische zaken. We zorgen dat je snel weer verder kunt, zonder gedoe over kleine lettertjes en voorwaarden.

We bieden een passende oplossing waar je echt wat aan hebt. Bijvoorbeeld juridische hulp waar jij mee verder kunt. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je verhaalsrechtsbijstandsverzekering regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Bel je liever?

Dat kan! Onze caravanadviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen experts op het gebied van caravans. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.