Vrieling-Aveco-10-05-2023-045

Alles wat je wilt weten over je eigen risico

Kom nooit voor verrassingen te staan

Het eigen risico voor campers

Net als bij de meeste verzekeringen zit ook op onze camperverzekering een eigen risico. Dit is het bedrag dat je zelf betaalt wanneer je bijvoorbeeld schade aan je camper rijdt. De overige kosten dekken wij.

Op pad? Aveco reist met je mee.

Zo werkt het eigen risico

Bij herstel van schade aan jouw camper bij een aangesloten camperbedrijf heb je bij Aveco een eigen risico van €150,-. Dit is het standaard eigen risico en geldt bij alle soorten schades. Van ruitvervanging tot blikschade. We hebben een groot landelijk netwerk! Er zit altijd wel een camperbedrijf bij jou in de buurt tussen waar jij terecht kunt.

Besluit je toch om je camper ergens anders te laten herstellen? Dan wordt het standaard eigen risico verhoogd naar €350,-. Dit geldt net als in de vorige situatie bij alle soorten schade.

Optie: verhogen eigen risico en lagere premie

Je kunt het eigen risico voor jouw camperverzekering zelf bepalen en verhogen. Je hebt keuze uit een eigen risico van: €150,-, €300,- of €500,-. Een hoger eigen risico betekent een lagere premie en andersom. We denken hierin graag met je mee! Neem contact op met onze adviseurs.

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genietenen je geen zorgen hoeven maken. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je camper. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden altijd een oplossing waar je wat aan hebt. Zoals vervangend vervoer bij pech zodat je direct verder kunt. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je eigen risico regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van campers. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.