camping-2

Verzekerd tegen hagel- en stormschade

Tegen weer en wind bestand

De beste hagel- en stormdekking

Ook op reis weet je maar nooit wat voor weer je treft. Als het flink gaat stormen of hagelen en je schade hebt aan je caravan is dat al vervelend genoeg. Je wil dan goed en snel worden geholpen. Met advies, vervangend vervoer en/of reparaties. Zo kun jij snel weer door met vakantie vieren. Dat is de hagel- en stormdekking van Aveco. Zonder zorgen op pad!

Zo werkt onze hagel- en stormdekking

Onze dekking tegen schade door storm en hagel is een optionele extra dekking boven op je caravanverzekering. Met deze dekking ben je bij hagel- en stormschade volledig verzekerd. Als je een caravan hebt met een hagelbestendiger dak, krijg je 70% korting op de premie van deze aanvullende dekking.

 

Dit zijn hagelbestendige daken:

  • Een volledig polyester (GFK) dakbeplating
  • Een volledig Waru Mutiprotected foamdak
  • Een volledig DuraBull dakcoating
  • Een volledig AluFiber dakbeplating

Heeft jouw caravan geen hagelbestendiger dak en krijg je te maken met hagelschade? Geen probleem! Aveco herstelt jouw dak in een hagelbestendiger dak. De beste oplossing voor jouw situatie.

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je caravan. We zorgen dat je snel weer verder kunt, zonder gedoe over kleine lettertjes en voorwaarden.

We bieden een passende oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld een hagelbestendig dak na hagelschade aan jouw caravan. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je hagel- en stormdekking regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze caravanadviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen experts op het gebied van caravans. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.