camping-2

Verzekerd tegen hagel- en stormschade

Tegen weer en wind bestand

De beste hagel- en stormdekking

Ook op reis weet je maar nooit wat voor weer je treft. Als het flink gaat stormen of hagelen en je schade hebt aan je tenttrailer of vouwwagen is dat al vervelend genoeg. Je wil dan goed en snel worden geholpen. Met advies, vervangend vervoer en/of reparaties. Zodat jij snel weer door kunt met vakantievieren. Dat is de hagel- en stormdekking van Aveco. Zonder zorgen op pad!


Op pad? Aveco reist met je mee.

Zo werkt onze hagel- en stormdekking

Onze dekking tegen schade door storm en hagel is een optionele extra dekking boven op je tenttrailerverzekering. Met deze dekking ben je bij hagel- en stormschade volledig verzekerd. De beste oplossing voor jouw situatie! Van hagelschade tot een scheur in jouw tentdoek.

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je tenttrailer. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden een passende oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld hulp bij de hagelschade aan jouw tenttrailer. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je hagel- en stormdekking regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze tenttraileradviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen specialist op het gebied van tenttrailerverzekeringen. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.