aveco-verzekeringen-00009

Verzekerd van een zorgeloze reis

Met de perfecte combinatie voor jouw caravan

De kracht van het Caravan ZekerheidsPakket

Met je caravan naar een festival, een weekendje weg of een lange reis door Europa. Waar de reis ook heengaat, je wilt de zekerheid van een zorgeloze reis. Dat snappen wij natuurlijk als geen ander.  Met het Caravan ZekerheidsPakket van Aveco maak jij je over niks zorgen.  En geniet jij zorgeloos van je trip!

Op avontuur? Aveco reist met je mee.

Zo werkt het

Het woord zegt het al, met dit pakket heb je volledige zekerheid. Overal en altijd. We hebben het meest optimale  caravanverzekeringspakket voor je samengesteld. 

Korting op jouw ZekerheidsPakket

Kies je voor het complete pakket waarbij je naast de caravanverzekering ook de reis- en annuleringsverzekering en verhaalsrechtsbijstand toevoegt. Dan krijg je maar liefst 5% korting op je verzekeringen. 

Wil jij advies over het ZekerheidsPakket?

Extra dekking bij hagel en storm

De caravanverzekering dekt diefstal, inbraak, brand en schade maar schade door hagel en storm is niet meeverzekerd. Dit kun je wel aanvullend verzekeren.

Onze aanvullende hagel- en stormdekking is speciaal afgestemd op caravans. Met deze aanvullende verzekering ga je zorgeloos op pad!

Caravan ZekerheidsPakket

camping-2

Hagel- en stormschade

Of je nou een nieuwe of oude caravan hebt. Een hagelbui of flinke storm kan veel schade veroorzaken aan je caravan. Met deze aanvullende dekking ben je volledig verzekerd tegen hagel- en stormschade. Wij staan dan direct voor je klaar met advies, vervangend vervoer of reparatie.
side-view-kid-running-his-mother

Rechtsbijstandverzekering

Niks is zo vervelend als problemen met het verhalen van schade aan of door jouw caravan. Met de rechtsbijstandsverzekering wordt dit helemaal voor je geregeld.
girl-with-her-dads-enjoying-family-trip

Reis- en annuleringsverzekering

Onze voorwaarden

Alles wat jij moet weten over jouw caravanverzekering.

Je vindt ze hier

Advies van een caravanspecialist

Wil je advies over jouw ZekerheidsPakket van onze adviseurs?

Neem contact op met onze experts

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je caravan. We zorgen dat je snel weer verder kunt, zonder gedoe over kleine lettertjes en voorwaarden.

We bieden een passende oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld een vervangende caravan of handige tips aan de telefoon. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je ZekerheidsPakket regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen? Dat kan!

Onze caravanexperts staan klaar om je te helpen.

Neem contact op met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?