Vrieling-Aveco-10-05-2023-095 1

Vervangende Caravan

Verder alsof er niks is gebeurd

Dit is vervangend vervoer

Stel je bent lekker op pad met je caravan en je komt in botsing met een andere reiziger? Je strand langs de kant van de weg en kunt niet verder. Balen! Dan bel je de Aveco Alarmcentrale. Je wordt direct geholpen en kunt snel weer verder. Zonder gedoe! Dat is nog eens zorgeloos op reis.

Op pad? Aveco reist met je mee.

Zo werkt vervangend vervoer

Als jij schade hebt aan je caravan die niet binnen 2 werkdagen gerepareerd kan worden, regelen wij een vervangende caravan voor je. Waar je ook bent! Onze Aveco Alarmcentrale staat 24/7 voor je klaar. Deze regeling geldt al vanaf 30 dagen voor het geplande vertrek en tijdens je hele reis (tot maximaal 4 weken).

Bij onze caravanverzekering voor nieuwe caravans en caravanverzekering voor gebruikte caravans is de vervangende camper standaard meeverzekerd. Fijn hé?

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je caravan. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden een passende oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld vervangend vervoer of advies over jouw eigen risico in je caravanverzekering. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je caravanverzekering regelen?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze caravanadviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen experts op het gebied van caravans. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.