Vrieling-Aveco-portretten-042

Maak kennis met Marjanne

Schadebehandelaar Aveco

"Ik hou van reizen..."

Sinds 1996 werk ik met veel plezier bij Vrieling Adviesgroep, het bedrijf waar Aveco Verzekeringen een bedrijfsonderdeel van is. Ik heb lange tijd een commerciële functie vervuld maar heb al weer een heel aantal jaren geleden de overstap gemaakt naar de schadeafdeling van Aveco Verzekeringen. Ik hou van reizen en word enthousiast van alles wat met vakantie te maken heeft. Dat past bij dit bedrijfsonderdeel.

Na veel gereisd te hebben zit ik nu in de fase dat we wat ‘dichter’ bij huis blijven. Met onze 4 kinderen trekken we er twee keer per jaar met de caravan op uit. We zoeken elke keer een andere mooie plek op in Europa. Frankrijk, Italië en Oostenrijk zijn mijn favoriete vakantiebestemmingen. Natuurlijk wilden we het reizen met de camper ook ervaren. In 2018 hebben wij een rondreis gemaakt door Europa. Wat hebben we veel mooie plekken gezien. Het camperleven beviel ons erg goed, dat gaan we zeker vaker doen!

Ik weet uit ervaring dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Ik neem in dat geval graag het regelwerk van je over zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw vakantie. Want wat is er mooier dan samen prachtige bestemmingen te ontdekken.