Vrieling-Aveco-portretten-143

Maak kennis met Elise

Marketing & Communicatie Specialist

"Daar ben ik erachter gekomen dat kamperen toch wel echt het ultieme gevoel van vakantie is..."

In mijn jeugd ging ik altijd samen met mijn ouders en broer kamperen met de caravan. In de begin jaren altijd op een camping in Nederland en later ook op campings in BelgiĆ« en Duitsland. Naarmate de jaren verstreken werd het tijd om met vriendinnen op vakantie te gaan. De eerste twee vriendinnen vakanties vonden plaats op de camping op Terschelling in een tent. Hier kwam ik er al vrij snel achter dat ik meer een caravan kampeerder ben. 

Op een gegeven moment werd ik nieuwsgierig naar een vakantie in het buitenland in een appartement. Na dit een aantal keren ervaren te hebben werd het twee jaar geleden weer tijd om samen met mijn vriend naar de camping in ItaliĆ« te gaan. Daar ben ik erachter gekomen dat kamperen toch wel echt het ultieme gevoel van vakantie is en de beste manier is om echt tot rust te komen. 

In januari 2023 heb ik mij als Marketing % Communicatie Specialist toegevoegd aan het team van Aveco Verzekeringen. Door aan het werk te zijn in de kampeerbranche en verhalen te horen van caravan- en campereigenaren begint het te kriebelen om zelf ook met een camper op pad te gaan. Mijn vriend en ik zijn dan ook druk bezig met het plannen van onze eerste camperreis.