Vrieling-Aveco-portretten-080a

Maak kennis met Wouter

Camper Caravan Expertise Taxateur & Expert NIVRE-e

"Van jongs af aan heb ik van huis uit altijd gekampeerd..."

Van jongs af aan heb ik van huis uit altijd gekampeerd. Van Groningen tot Corsica, Valkenburg tot KroatiĆ«, er zijn weinig Europese landen waar wij nog geen haring in de grond hebben geslagen. Een jaar of tien geleden kwam er een zelfgebouwde buscamper in de familie, waar ik destijds dankbaar gebruik van heb mogen maken. Toch pakken we ook nu nog regelmatig de tent in voor een festival, sporttoernooi of (lang) weekend naar zee. De zelfgebouwde buscamper is inmiddels alweer een paar
keer vervangen voor een andere camper.

Inmiddels heb ik zelf een gezin en zetten wij deze fijne manier van vakantie houden graag voort. Zo zijn wij vorig jaar onder andere met de camper naar Normandiƫ en Texel geweest. Ook onze dochter van inmiddels bijna twee had hierover weinig te klagen.

Ik werk op dit moment zes jaar bij Aveco. Eerst als schadebehandelaar en de laatste twee jaar als schade-expert en taxateur. Het voorzien van onze klanten van tips en trucs om schade onderweg te voorkomen en daardoor meer ontspanning uit hun vakantie te halen geeft mij veel energie.