Vrieling-Aveco-portretten-037

Maak kennis met Kylian

Schadebehandelaar Aveco

"Het is hun trots waar ze zeer zuinig mee omgaan..."

Na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in de horeca kwam ik in 2022 tot het besef dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging en kans heb ik gevonden bij Aveco. Ik ben in het bedrijf gekomen via het “Van Start” traject en heb mijn passie gevonden in het afhandelen van schades voor klanten.

Wat mijn interesse heeft gewekt voor de schadeafdeling is het stukje klantcontact. Dit was ik natuurlijk ook gewend bij mijn vorige werk. Het aanhoren van de klant over wat er heeft plaatsgevonden en de klant op een effectieve en duidelijke manier informeren hoe nu verder, staat voor mij centraal. Ik heb vroeger ook op een camping gewerkt. Daar ben ik erachter gekomen wat een camper of caravan betekent voor de eigenaar. Het is hun trots waar ze zeer zuinig mee omgaan. Het is dan ook zeer vervelend als er iets met hun eigendom gebeurt.

Uit mijn werk haal ik energie door samen met de klant ervoor te zorgen dat na een schadegebeurtenis veel zorgen en vragen worden weggenomen. Ik vind het belangrijk om er voor te zorgen dat hun camper of caravan op de juiste plek terechtkomt voor reparatie en afhandeling. Wie weet staat er bij mij in de toekomst ook wel een camper voor de deur.