Vrieling-Aveco-portretten-112

Maak kennis met Camiel

Directeur Aveco Verzekeringen

"Het is mooi om te zien hoe onze kinderen hiervan genieten..."

Vanaf 2005 ben ik werkzaam bij Aveco Verzekeringen, onderdeel van Vrieling Adviesgroep, waarbij alle medewerkers passie hebben voor kamperen en dat geldt uiteraard ook voor mij.

Samen met mijn vrouw Anneke gingen we eerst samen erop uit met de camper. Inmiddels hebben wij een dochter en zoon en gaan wij nu samen met onze caravan, uiteraard met stapelbed, doorgaans naar Frankrijk op vakantie. Bij voorkeur op een familiecamping. Het is mooi om te zien hoe onze kinderen hiervan genieten en ook de wereld ontdekken. Het doet mij denken aan de jaren toen ik jong was en samen met mijn zus en ouders ging kamperen in een vouwwagen. Dat was ook altijd in Frankrijk.

Kamperen staat voor mij gelijk aan het maken van mooie vakantieherinneringen. Dit is waar Aveco aan wil bijdragen. Continu kijken naar mogelijkheden om onze klanten de beste hulpverlening te bieden bij pech, schade en of ziekte.

Bij Aveco gaan we voor het maken van enthousiaste klanten en dat zien wij ook terug in onze hoge klanttevredenheidsscore die wij elk jaar weer halen. Dit willen we uiteraard vasthouden. Maar mijn grootste uitdaging is om dit samen met ons team te verhogen. Het mooie aan ons team is dat iedereen wel iets heeft met kamperen! We delen dezelfde passie als die van onze klanten.