Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Schade melden

Schade melden

Op werkdagen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de Aveco schadeafdeling via 0523 - 28 27 29.

Heeft u schade of pech in het buitenland, of schade of pech buiten kantooruren en in het weekend, neem dan contact op met de Aveco Alarm Centrale: + 31 (0) 523 - 20 80 30.

Klik hier voor het Europees Schadeformulier.

U kunt dit formulier vervolgens invullen en ondertekend verzenden aan schade@avecoverzekeringen.nl. Het formulier dient u hiervoor af te drukken of op te slaan op uw computer.

Heeft u vragen bel ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Melding maken van een schade

Heeft u schade aan uw camper of caravan door aanrijding met een ander motorvoertuig? U kunt hieronder het Europees schadeformulier downloaden. Vul dit formulier volledig in en stuur deze retour naar Aveco Verzekeringen.

Raadpleeg onder samenwerkende camperbedrijven of samenwerkende caravanbedrijven uw herstelbedrijf en profiteer van de voordelen van de Aveco Schade Service.

Download hier het Europees schadeformulier

Heeft u schade aan uw camper of caravan zonder dat er een ander motorvoertuig bij betrokken is? U kunt hieronder online eenvoudig uw schade melden. 

Raadpleeg onder samenwerkende camperbedrijven of samenwerkende caravanbedrijven uw herstelbedrijf en profiteer van de voordelen van de Aveco Schade Service.

 

Spoedeisende hulp noodzakelijk
Neem contact op met de Aveco Alarm Centrale + 31 (0) 523 – 20 80 30. Een team van specialisten staat 24/7 voor u klaar om in geval van nood snel behulpzaam te zijn.

Niet spoedeisend
Heeft u schade geleden en wilt u een beroep doen op de reisverzekering? U kunt hieronder het schadeformulier van de reisverzekering downloaden. Stuur deze volledig ingevuld retour naar Aveco Verzekeringen.

Mocht u onverhoopt genoodzaakt zijn uw reis te moeten annuleren, dan kunt u hieronder het schadeformulier van de annuleringverzekering downloaden. Wilt u tevens alle van belangzijnde papieren meesturen voor het beoordelen van de annulering?

Diefstal van uw camper in Nederland

  1. Zorg dat u uw kentekenbewijs en/of groene kaart bij de hand heeft
  2. Neem contact op met het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit 055 - 741 00 01
  3. Doe aangifte bij de politie in uw woonplaats
  4. Neem contact op met Aveco Verzekeringen om uw diefstal te melden

Diefstal van uw camper in het buitenland

  1. Zorg dat u uw kentekenbewijs en/of groene kaart bij de hand heeft
  2. Neem contact op met het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit 0031 - 55 741 00 01
  3. Doe aangifte bij de politie in uw woonplaats
  4. Neem contact op met Aveco Verzekeringen om uw diefstal te melden
  5. Meld bij terugkomst in Nederland de diefstal bij de politie. Dit is van essentieel belang omdat u anders niet ontslagen wordt van uw houderschapsverplichtingen.

Wat te doen bij ruitschade?

Bij ruitschade in Nederland:

Heeft u een sterretje in de ruit, bel dan gerust met de Aveco Ruitservice via 088-18 50 501 voor het maken van een afspraak.

Bij ruitvervanging van de ruit kunt u tijdens kantooruren altijd contact opnemen met Aveco Verzekeringen 0523 - 28 27 29. Buiten kantooruren kunt u bellen met de Aveco Ruitservice.

Bij ruitschade in het buitenland:

Wanneer u ruitschade oploopt in het buitenland kunt u contact opnemen met de Aveco Alarm Centrale via 0523-20 80 30. Onze hulpverleners helpen u graag verder.

campers op de brug

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.