Vrieling-Aveco-10-05-2023-031

Zorgeloos op reis met Aveco Schadeservice

Aveco reist met je mee, ook bij schade

Aveco Schadeservice

Met Aveco ga je zorgeloos op reis, want Aveco reist altijd met je mee. Schade? Wij helpen je verder.

Met de Aveco Schadeservice zorgen wij ervoor dat jij weer snel kunt genieten van jouw vakantie. Dankzij onze samenwerkingen met camper-, caravan- en tenttrailerbedrijven kun je rekenen op een behandeling die bij jou en je voertuig past.

Wil je een schade melden?

Schade is natuurlijk iets waar je niet op zit te wachten. Wil je een schade melden van je camper, caravan of tenttrailer? Kijk dan op welke manier je dit voor jouw situatie het beste kunt doorgeven.

Aveco aangesloten camperbedrijven

slechts €150,- standaard eigen risico

Voor onze Aveco camperverzekering geldt een laag eigen risico van slechts €150,-. Dit is één van de vele voordelen als je jouw camper laat repareren door één van de samenwerkende bedrijven. Én dit geldt ook bij ruitschade! 

Het standaard eigen risico wordt verhoogd met €350,- wanneer de schade wordt hersteld door een ander bedrijf. Je kunt er ook zelf voor kiezen om je eigen risico te verhogen. Hiermee krijg je korting op je premie.

Aveco aangesloten caravanbedrijven 

Geen eigen risico 

Bij onze caravanverzekering is er géén standaard eigen risico. Deze komt namelijk te vervallen als je de schade laat repareren door één van onze aangesloten caravanbedrijven. 

Aangesloten tenttrailerbedrijven: geen eigen risico

Met onze tenttrailerverzekering hoef je je geen zorgen te maken over een eigen risico. Als je de schade laat repareren door een van onze aangesloten tenttrailerbedrijven, vervalt het eigen risico namelijk!