Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Expertise & taxatie

Verzekerd van deskundige expertise en taxatie

Aveco Verzekeringen heeft samen met Vrieling Assuradeuren een expertisebureau opgericht.

Aveco expertise & taxatie is dé specialist op het gebied van expertises en taxaties van campers en caravans en opereert landelijk. De experts zijn ervaren en vakkundige registerexperts, dan wel kandidaat-registerexperts. Door jarenlange ervaring in de branche van campers en caravans beschikken zij over uitstekende kennis van de markt.

Een camper is niet te vergelijken met een personenauto. Dit betekent dat bij camperschade ook andere kennis en expertise noodzakelijk is om te komen tot een juiste schadevaststelling. De vaststelling van de schadeomvang tegen een reële waarde en met de juiste techniek gerepareerd.

Uiteraard kan er sprake zijn van een meningsverschil tussen u en de expert, of met Aveco Verzekeringen over de dekking van de polis, of over de hoogte of oorzaak van de schade. In dat geval kunt u als verzekerde een eigen, onafhankelijke, expert inschakelen (een contra-expert). In bepaalde gevallen worden de kosten van de contra-expert vergoed door de verzekeraar.

De experts zijn bekend met de polisvoorwaarden van Aveco Verzekeringen. Hierdoor kunnen onze schadebehandelaars de schade snel en naar tevredenheid afwikkelen, zodat u weer kunt genieten van uw camper(vakanties).

 

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.