Vrieling-Aveco-10-05-2023-067

Alles onder één dak

Dé specialist voor expertise en taxatie van je camper, caravan of tenttrailer

Expertise en taxatie

Onze ervaren experts weten alles van je caravan, camper of tenttrailer. Ze zijn gecertificeerd en ingeschreven in de landelijke registers van taxateurs (VRT) en schade experts (NIVRE). De experts taxeren dagelijks en schieten te hulp bij het vaststellen van schade. Altijd persoonlijk en deskundig. 

Wat je vraag ook is, wij zijn er voor je. We bieden zekerheid en perspectief en helpen je zo snel mogelijk weer op weg. Alsof er niks is gebeurd! 

Op pad? Aveco reist met je mee.

Taxatie

Voor zekerheid en gemak

 

Wanneer je camper, caravan of tenttrailer onverhoopt total loss raakt, bepaalt de verzekeraar normaal gesproken de dagwaarde. Dit kan achteraf lastig of zelfs onmogelijk zijn. Gelukkig biedt een taxatierapport van Aveco de oplossing. Onze experts stellen de actuele waarde vast en leggen deze vast in een uitgebreid rapport. Zo heb je vooraf duidelijkheid over de waarde van je camper, caravan of tenttrailer.
 

Meer over taxatie

Expertise

Deskundigheid bij schade

 

Wij hebben échte kennis van je camper, caravan en tenttrailer. En dat is handig, want in het geval van schade denken we mee. Dankzij onze brede kennis weten we als geen ander wat de herstelmogelijkheden zijn. Samen met ons grote netwerk van schadeherstellers bieden we je zekerheid en helpen we je verder. 

De Ah! van opluchting, is de A van Aveco.
 

Meer over expertise
Vrieling_Aveco_030

We staan voor je klaar! 

Vragen of een taxatie plannen? Neem dan contact op met Aveco expertise & taxatie of kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

De experts bij Aveco

Onze experts en liefhebbers op het gebied van campers, caravans en tenttrailers.