adult-tourist-woman-opening-camper-van-window-enjoy-sun-freedom-concept-travel-people-summer-holiday-vacation-inside-camping-car-motorhome-vehicle-freedom-nomad-lifestyle

Verzeker je nieuwe camper

Zonder zorgen op reis met je aanwinst

De beste verzekering voor nieuwe campers

Je hebt een nieuwe camper gekocht. En staat te popelen om ermee op pad te gaan! Lekker op avontuur, een mooie reis maken. Je denkt liever niet na over wat er mis kan gaan. Toch is het fijn dat als er iets gebeurt, alles goed geregeld is. Daar komt Aveco om de hoek kijken. Met een snelle en passende oplossing, zoals een noodreparatie waar je ook bent in Europa. Zo kun jij snel weer verder!! Alsof er niks is gebeurd.

Op avontuur? Aveco reist met je mee.

Verzekering voor nieuwe campers met 10 jaar zekerheid

Van schade door storm, brand en botsingen tot diefstal. Met onze camperverzekering (ook voor topklasse campers) ben je verzekerd voor schade aan je nieuwe camper en schade die je bij een ander veroorzaakt. Met onze nieuwwaarderegeling heb je zekerheid voor een periode van 10 jaar. En het voordeel is, je bepaalt zelf wanneer de afschrijving begint. Tot die tijd krijg je de actuele nieuwprijs (tot 125% van de oorspronkelijke nieuwwaarde) van je camper terug als er iets gebeurt. Top geregeld!

Zo werkt de nieuwwaarderegeling

Voor nieuwe campers bieden we zekerheid van maar liefst 10 jaar. Jij bepaalt zelf wanneer de afschrijving begint. Vanaf het moment dat je start met afschrijven, schrijft je camper 1% af per maand. Gebeurt er iets met je camper? Dan krijg je de nieuwprijs terug min de afschrijving, als deze is gestart.

Zelf bepalen wanneer de afschrijving begint

Bij het afschrijven van jouw nieuwe camper heb je bij Aveco een paar keuzes. Je kunt er voor kiezen om na 4 jaar te starten met afschrijven, na 6 jaar of naar 8 jaar. De afschrijvingsperiode is afhankelijk van jouw gekozen nieuwwaarderegeling. Welke regeling je ook kiest, je hebt altijd 10 zekerheid!

Vragen over het bepalen van jouw afschrijving? 

Verzekering voor nieuwe campers is inclusief...

Deze unieke punten:
 • 10 jaar zekerheid (tot 125% van de nieuwwaarde)
 • Terugkeer van jouw camper bij uitval door bijvoorbeeld ziekte (ook als jouw medereiziger de camper wel mag besturen maar niet wil)
 • Overbelading is meeverzekerd (tot de technische maximum massa van jouw camper)
 • Je camper uitlenen aan vrienden en familie
 • Onbeperkt aantal kilometers rijden met je camper
 • Meeverzekerde inventaris tot maar liefst €5.000,-
 • Hulp bij pech en schade in heel Europa (zoals een Nederlandse vervangende camper)
 • 24 uursservice via de Aveco Alarmcentrale
Je kunt de verzekering uitbreiden met:
 • Reizen, wonen en werken in je camper
 • Extra beschermd op weg met de bonusbeschermer
 • Je camper particulier verhuren

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je camper. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden altijd een oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld een vervangende camper of handige tips aan de telefoon van een expert. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je nieuwe camper verzekeren?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van campers. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.