woman-relaxing-her-camper-daylight (1)

Verzeker je buscamper

Voor een onbezorgde reis

De beste verzekering voor buscampers

Je hebt een gloednieuwe buscamper aangeschaft. Of juist een mooi vintage of retro exemplaar! Je kunt niet wachten om ermee op avontuur te gaan. Een avontuur zonder zorgen. Want je wil je niet druk hoeven maken over wat er mis kan gaan. Met onze buscamperverzekering heb je alles voor je bus goed geregeld. We staan voor je klaar als er iets gebeurt! Zonder zorgen op reis.

Op avontuur? Aveco reist met je mee.

Buscamperverzekering met 10 jaar zekerheid

Van schade door storm, brand en botsingen tot diefstal. Met onze verzekering ben je verzekerd voor alle schade aan je eigen camper én schade die je bij een ander veroorzaakt. Bij Aveco bepaal je zelf wanneer de afschrijving begint. Tot die tijd krijg je de actuele waarde (bij nieuwwaarde tot 125%) van je buscamper terug als er iets gebeurt. Goed geregeld, toch?!

Zo werkt de nieuwwaarderegeling

Verzeker je nieuwe buscamper

Ben jij de eerste eigenaar van je buscamper? Verzeker dan je buscamper op de nieuwwaarderegeling. We bieden je maar liefst 10 jaar zekerheid. Jij bepaalt zelf wanneer de afschrijving begint. Vanaf het moment dat je start met afschrijven, schrijft je camper 1% af per maand. Gebeurt er iets met je camper? Dan krijg je de nieuwprijs  (tot 125% van de nieuwwaarde) terug min de afschrijving, als deze is gestart.

Zo werkt de taxatiewaarderegeling

Verzeker je gebruikte buscamper

Heb je een gebruikte buscamper of misschien wel een retrobusje? Dan kom je in aanmerking voor de taxatiewaarderegeling. We bieden je maar liefst 10 jaar zekerheid. Jij bepaalt zelf wanneer de afschrijving begint. Vanaf het moment dat je start met afschrijven, schrijft je camper 1% af per maand. Gebeurt er iets met je camper? Dan krijg je de taxatiewaarde terug min de afschrijving, als deze is gestart. Je camper wordt vooraf getaxeerd door Aveco expertise & taxatie. 

Zelf bepalen wanneer de afschrijving begint

Bij het afschrijven van jouw buscamper heb je bij Aveco een paar keuzes. Je kunt er voor kiezen om na 4 jaar te starten met afschrijven, na 6 jaar of na 8 jaar. De afschrijvingsperiode is afhankelijk van jouw gekozen nieuwwaarde- of taxatieregeling. Welke regeling je ook kiest, je hebt altijd 10 zekerheid!

Vragen over het bepalen van jouw afschrijving? 

Onze camper- verzekering is altijd inclusief...

 

 
Deze unieke punten:
 • 10 jaar zekerheid (tot 125% van de nieuwwaarde)
 • Terugkeer van jouw buscamper bij uitval door bijvoorbeeld ziekte (ook als jouw medereiziger de buscamper wel mag besturen maar niet wil)
 • Dagelijks gebruik meeverzekerd
 • 365 dagen aaneengesloten reizen
 • Onbeperkt aantal kilometers rijden met je buscamper
 • Meeverzekerde inventaris tot €5.000,-
 • Je buscamper uitlenen aan vrienden en familie
 • Hulp bij pech en schade in heel Europa (zoals een vervangende buscamper)
 • 24 uursservice via de Aveco Alarmcentrale
Je kunt de verzekering uitbreiden met:
 • Reizen, wonen en werken in je buscamper
 • Extra beschermd op weg met de bonusbeschermer
 •  Je buscamper particulier verhuren

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je buscamper. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden altijd een oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld een vervangende buscamper of handige tips aan de telefoon van een expert. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Wil jij een verzekering die klopt als 'n bus?

Bereken je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van buscampers. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.