La Luna Sfeer 005

Verzeker je gebruikte tenttrailer

Zodat je meer dan klaar bent voor jouw avontuur

De beste tenttrailerverzekering voor gebruikte tenttrailers

Je tenttrailer of vouwwagen gaat al een aantal jaartjes mee. Gebruikt, maar zeker klaar voor nog meer avonturen. Het is fijn dat alles goed is geregeld als er iets gebeurt. Met onze unieke tenttrailerverzekering van Aveco kun je zorgeloos genieten. Want wij komen altijd met de beste oplossing. Van het toesturen van onderdelen tot hulp langs de weg. Zonder zorgen op reis!

 Op pad? Aveco reist met je mee.

Jouw tenttrailerverzekering met 10 jaar zekerheid

Van schade door storm, brand en botsingen tot diefstal. Met onze tenttrailerverzekering ben je verzekerd voor schade aan je tenttrailer en schade die je bij een ander veroorzaakt. Met de verzekering heb je zekerheid op de taxatiewaarde voor een periode van 10 jaar. Tot die tijd krijg je de getaxeerde waarde van je tenttrailer terug als er iets gebeurt.

Zo werkt de tenttrailerverzekering

Voor gebruikte tenttrailers bieden we een zekerheid van maar liefst 10 jaar. Vanaf het moment dat je start met afschrijven (dit is na 4 jaar), schrijft je tenttrailer 1% af per maand. Gebeurt er dan iets met je tenttrailer? Dan krijg je de taxatiewaarde terug min de afschrijving, als deze is gestart.

(Online) taxatie van jouw tenttrailer

Met een (online) taxatie stellen onze experts de waarde van jouw tenttrailer vast. Op basis van deze taxatie wordt jouw tenttrailer verzekerd. De opbouw gaat als volgt: de eerste 4 jaar heb je maximale zekerheid. Daarna start je met afschrijven (1% per maand) tot er 10 jaar op zit. Je schrijft dus 6 jaar af. Maximaal verzekerd!

Waarde van jouw tenttrailer bepalen?

Verzekering voor gebruikte tenttrailers is inclusief...

Deze unieke punten:
  • 10 jaar zekerheid
  • Meeverzekerde inventaris tot €5.000,-
  • Hulp bij pech en schade in heel Europa
  • Landelijk netwerk van tenttrailerbedrijven
  • Vervangende tenttrailer bij schade
  • Stalling in het buitenland tot 6 maanden meeverzekerd
  • 24/7 service via de Aveco Alarmcentrale
Je kunt de verzekering uitbreiden met: 
  • Reizen, wonen en werken in je tenttrailer
  • Overal dekking voor hagel en stormschade
  • Je tenttrailer particulier verhuren

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je tenttrailer. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden een oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld een noodreparatie of handige tips aan de telefoon. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je tenttrailer verzekeren?

Bereken je premie en ontdek de beste deal voor jouw tenttrailer.

Liever bellen?

Geen zorgen! Onze tenttrailerexperts staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseur

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen experts op het gebied van tenttrailers. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.