two-female-playing-cards-during-winter-trip

Verzeker je zelfbouw camper

Wij reizen vanaf de bouwplaats met je mee

De beste verzekering voor zelfbouw campers

Jij bouwt de camper van je dromen of bent al klaar. Knap staaltje werk! Nu wil je er natuurlijk zo snel mogelijk mee op pad. Maar wat als je strand, een botsing krijgt of schade rijdt? Dan wil je dat het goed geregeld is. Dat snappen wij als geen ander. Met de camperverzekering van Aveco is jouw zelfbouw (bus)camper verzekerd vanaf de bouwplaats tot en met de reizen die je gaat maken.

Zonder zorgen op pad? Aveco reist met je mee.

Zelfbouw camperverzekering met 10 jaar zekerheid

Van schade door storm, brand en botsingen tot diefstal. Met deze verzekering ben je verzekerd voor alle schade aan je eigen camper én schade die je bij een ander veroorzaakt. Met onze taxatiewaarderegeling heb je zekerheid voor een periode van 10 jaar. En het voordeel is, je bepaalt zelf wanneer de afschrijving (1% per maand) begint. Tot die tijd krijg je de taxatiewaarde van je camper terug als er iets gebeurt. Dat is fijn!

Zo werkt de taxatiewaarderegeling

Voor zelfbouw (bus)campers bieden we een zekerheid van maar liefst 10 jaar. Jij bepaalt zelf wanneer de afschrijving begint. Vanaf het moment dat je start met afschrijven, schrijft je camper 1% af per maand. Gebeurt er dan iets met je camper? Dan krijg je de taxatiewaarde terug min de afschrijving, als deze is gestart. Je (bus)camper wordt vooraf getaxeerd door Aveco expertise & taxatie. 

Zelf bepalen wanneer de afschrijving begint

Bij het afschrijven van jouw zelfbouw (bus)camper heb je een paar keuzes. Je kunt er voor kiezen om na 4 jaar te starten met afschrijven, na 6 jaar of na 8 jaar. De afschrijvingsperiode is afhankelijk van jouw gekozen taxatiewaarderegeling. Welke regeling je ook kiest, je hebt altijd 10 zekerheid!

Vragen over het bepalen van jouw afschrijving? 

Onze zelfbouw camperverzekering 

is altijd inclusief...

Deze unieke punten: 

 • Al verzekerd tijdens het bouwen (tot 6 maand)
 • 10 jaar zekerheid
 • 365 dagen aaneengesloten reizen
 • Dagelijks gebruik meeverzekerd
 • Onbeperkt aantal kilometers rijden met je (bus)camper
 • Meeverzekerde inventaris tot €5.000,-
 • Je (bus)camper uitlenen aan vrienden en familie
 • Terugkeer van jouw camper bij uitval door bijvoorbeeld ziekte (ook als jouw medereiziger de camper wel mag besturen maar niet wil)
 • Hulp bij pech en schade in heel Europa
 • 24 uursservice via de Aveco Alarmcentrale

Je kunt de verzekering uitbreiden met:

 • Reizen, wonen en werken in je zelfgebouwde camper
 • Extra beschermd op weg met de bonusbeschermer
 • Je camper particulier verhuren

De Ah! van opluchting, dat is de A van Aveco

Op reis wil je gewoon lekker genieten. En je geen zorgen hoeven maken als er iets gebeurt. Met Aveco hoeft dat ook niet. Onze experts staan voor je klaar als er iets misgaat met je zelfbouw (bus)camper. We zorgen dat je snel weer verder kunt.

We bieden altijd een oplossing waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld een vervangende camper of handige tips aan de telefoon van een expert. Zo kun jij snel weer genieten van je vakantie zoals jij die voor ogen had. 

Zonder zorgen op pad! Aveco reist met je mee.

Snel en eenvoudig je zelfbouw (bus)camper verzekeren?

Bereken makkelijk en snel je premie en ontdek de beste deal.

Liever bellen?

Dat kan! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Bel met onze adviseurs

Je eigen adviseur spreken?

Onze adviseurs zijn niet alleen specialisten op het gebied van campers. Ze zijn ook nog eens net zo'n liefhebber als jij.