Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Acceptatie

1 Specifieke vragen
Gebruikt u de caravan anders dan uitsluitend recreatief?
Wordt de caravan verhuurd?
Heeft een maatschappij u of een andere belanghebbende bij deze verzekering ooit een verzekering geweigerd, opgezegd, geroyeerd na schade of bijzondere voorwaarden gesteld?
Is één van de bestuurders beperkt in de rijvaardigheid door een handicap, door het gebruik van medicijnen, verdovende of opwekkende middelen?
Is één van de bestuurders in de laatste acht jaar de rijbevoegdheid (voorwaardelijk) ontzegd? Of staan er aantekeningen op het rijbewijs?
Heeft u of een andere belanghebbende m.b.t. de gevraagde verzekeringen in de laatste vijf jaar schade geleden of veroorzaakt?
2 Slotvraag en slotverklaring
Bent u, of een andere belanghebbende m.b.t. de gevraagde verzekering, in de laatste acht jaar, als verdachte of ter uitvoering van een opgelegde (straf)maatregel in aanraking geweest met politie of justitie in verband met:
  • Wederrechtelijk verkregen of te verkrijgen voordeel, zoals diefstal, verduistering, bedrog, oplichting, valsheid in geschrifte of poging(en) daartoe;
  • Wederrechtelijke benadeling van anderen, zoals vernieling of beschadiging, mishandelijk, afpersing en bedreiging of enig misdrijf tegen de persoonlijke vrijheid of tegen het leven of poging daartoe;
  • Overtreding van de Wet wapens en munitie, de Opiumwet of de Wet economische delicten;
Vorige
Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.