Vrieling-Aveco-10-05-2023-085

Online promotiemateriaal Aveco

Beste relatie,

Op deze pagina vind je bestanden zoals logo's en online banners die je kunt downloaden. Hiermee willen we je helpen om Aveco Verzekeringen op een mooie manier onder de aandacht te brengen op je eigen website. Om je extra te ondersteunen bij het op de juiste manier inzetten van de Aveco huisstijl hebben we een Aveco brandbook ontwikkeld. Je kunt deze eenvoudig downloaden of klik hiernaast. 

Mis je een specifiek bestandsformaat of heb je een ander verzoek, stuur dan een e-mail naar marketing@avecoverzekeringen.nl

 

Logo's Aveco

Download eenvoudig via onderstaande button alle varianten van het Aveco logo. In het brandbook staat beschreven hoe het logo wel en niet ingezet mag worden. 

Online banners camperverzekering

Om de Aveco camperverzekering extra onder de aandacht te brengen op je website hebben we een aantal online banners ontwikkeld. Download via onderstaande button diverse online banners. 

Speciale buscamperverzekering? Maak dan gebruik van de speciale online banners met buscamper. 

Online bannerpakket buscamper

Download bannerpakket

Promotieteksten buscamper

Download promotieteksten

Online banners caravanverzekering

Om de Aveco caravanverzekering extra onder de aandacht te brengen op je website hebben we een aantal online banners ontwikkeld. Download via onderstaande button diverse online banners van verschillende formaten.  

 

Online banners tenttrailerverzekering

Om de Aveco tenttrailer- of vouwwagenverzekering extra onder de aandacht te brengen op je website hebben we een aantal online banners ontwikkeld. Download via onderstaande button diverse online banners van verschillende formaten.  

 

Jouw accountmanager

Heb je vragen over de samenwerking met Aveco neem dan contact op met je accountmanager. Vragen over het gebruik en inzet van het online promotie materiaal kun je sturen naar marketing@avecoverzekering.nl