Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Camperklant brengt nieuwe camperklant aan

Wij zijn er trots op dat onze klanten onze dienstverlening gemiddeld hoog waarderen. Ook uw camper is verzekerd met het Camper ZekerheidsPakket van Aveco Verzekeringen en wij vertrouwen erop dat het ook naar uw tevredenheid is!

Wij kunnen ons voorstellen dat er nog meer camperaars zijn in uw omgeving die ook het belang inzien van een goed en persoonlijk advies over het Camper ZekerheidsPakket.

Wellicht heeft u nog u vrienden, kennissen, familie of andere camperaars met wie wij contact kunnen opnemen voor een vrijblijvend advies. Maar ook bij de verkoop van uw eigen camper komen wij graag in contact met de kopers! Wanneer wij door uw bemiddeling een adviesgesprek hebben kunnen doen met uw relatie, dan ontvangt u na het adviesgesprek € 50,-. Mochten wij met 2 relaties in contact komen, dan krijgt u € 100,-.

Uiteraard moet het wel gaan om serieus geïnteresseerde camperaar(s) waarvoor wij naar aanleiding van het persoonlijk en telefonisch adviesgesprek een offerte mogen uitbrengen.

Ook krijgt de klant die u aanbrengt van ons € 50,- korting op de premie voor het eerste verzekeringsjaar!

Vul hieronder de relatiekaart in en ontvang € 50,-: 

Gegevens van uw relatie
Uw gegevens

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.