Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Klant brengt nieuwe klant aan

Wij zijn er trots op dat onze klanten onze dienstverlening gemiddeld hoog waarderen. Ook uw camper of caravan is verzekerd bij Aveco Verzekeringen en wij vertrouwen erop dat het ook naar uw tevredenheid is!

Wij kunnen ons voorstellen dat er nog meer kampeerders zijn in uw omgeving die ook het belang inzien van een goed en persoonlijk advies, over onze camperverzekering of onze caravanverzekering.

Wellicht kent u nog vrienden, kennissen, familie of andere kampeerders met een camper of caravan. U kunt dit aan ons doorgeven en wij nemen dan contact op voor een vrijblijvend advies. 

Maar ook bij de verkoop van uw eigen camper of caravan komen wij graag in contact met de kopers! Wanneer uw relatie door uw bemiddeling klant wordt bij Aveco, dan ontvangt u € 50,- wanneer het een camper betreft en € 25,- wanneer het een caravan betreft. En natuurlijk geldt dat als u dit vaker doet, uw beloning ook behoorlijk kan oplopen.

Ook krijgt de klant die u aanbrengt hetzelfde bedrag als bonus retour!

Vul hieronder de relatiekaart in en ontvang uw bonus: 

Gegevens van uw relatie
Uw gegevens

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.