MEA Beveiliging

Een MEA systeem beveiligt alle ramen, deuren en luiken die direct toegang verschaffen tot het interieur van de camper, door middel van speciaal voor campers ontwikkelde magneetcontacten die je waarschuwen als iemand zich op deze manier toegang probeert te verschaffen tot jouw camper.

Het unieke van het MEA systeem is dat dit functioneert wanneer je niet in de camper aanwezig bent maar ook wanneer je wel in de camper aanwezig bent. Zo blijft een MEA systeem actief waken over jouw bezittingen terwijl je heerlijk ligt te slapen. Ook waakt een MEA systeem ervoor dat voor het vertrek alle ramen en luiken gesloten zijn voordat de volgende reis begint. Hierdoor word je duidelijk gemaakt dat er nog ergens een raam of luik geopend is voordat je weg rijdt. Daarnaast bevat MEA een terugvindsysteem waarmee jouw camper te lokaliseren en terug te vinden is, mocht deze onverhoopt gestolen worden.

Vanaf € 1499,- (inclusief btw en montage) is jouw camper voorzien van het volledige MEA VEILIG beveiligingssysteem.

Uw voordeel als Aveco klant

Voor alle Aveco klanten is de draadloze kabellus beschikbaar als extra optie met 50% korting. De kabellus maakt het mogelijk om bijvoorbeeld (elektrische) fietsen of meubilair te beveiligen. Bij sabotage zal er een alarmmelding plaatsvinden. Zo kost deze accessoire slechts € 50,- inclusief montage.