Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep 

Vrieling Adviesgroep is een familiebedrijf dat in 1949 is opgericht door Jasper Vrieling senior. Klein begonnen en in bijna 70 jaar uitgegroeid tot een financiële dienstverlener met diverse bedrijfsonderdelen, waarin inmiddels de tweede en derde generatie Vrieling werkzaam is. Een groot deel van onze medewerkers houdt zich bezig met verzekeren en alles dat daarmee samenhangt, zoals het adviseren daarin en het behandelen van schades. Bij Vrieling kunt u terecht voor al uw verzekeringen.

Zo hebben we particuliere, bedrijfsmatige en agrarische verzekeringsadviseurs die u graag persoonlijk verder helpen. In het bedrijfsonderdeel Vetera verzekeren alle soorten oldtimers, maar vooral klassieke motorfietsen, bromfietsen en auto’s. 

Aveco Verzekeringen is al jarenlang het bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep dat gespecialiseerd is in het verzekeren van campers. Door onze intensieve samenwerking met importeurs en dealers biedt Aveco een camperverzekering helemaal toegespitst op de camper en haar gebruikers. Aveco heeft een eigen Aveco Alarm Centrale die 24 uur per dag bereikbaar is om u te helpen in geval van pech, schade en of ziekte.

Ook staat ons team van schadebehandelaars altijd voor u klaar om snel en deskundig uw schade te regelen en u daarbij alle werk uit handen te nemen. We zijn gericht op een langdurige relatie met u als klant en daarom zullen we ons uiterste best doen u zich bij ons thuis te laten voelen. Dat was in 1949 reeds onze aanpak en dat is tegenwoordig nog altijd het geval.
We staan graag voor u klaar!

Voor meer informatie over Vrieling Adviesgroep kijk op de website www.vrieling.nl.


Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.