Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Elise Kosse

Elise Kosse

In mijn jeugd ging ik altijd samen met mijn ouders en broer kamperen met de caravan. In de begin jaren altijd op een camping in Nederland en later ook op campings in België en Duitsland. Naarmate de jaren verstreken werd het tijd om met vriendinnen op vakantie te gaan. De eerste twee vriendinnen vakanties vonden plaats op de camping op Terschelling in een tent. Hier kwam ik er al vrij snel achter dat ik meer een caravan kampeerder ben. 

Op een gegeven moment werd ik nieuwsgierig naar een vakantie in het buitenland in een appartement. Na dit een aantal keren ervaren te hebben werd het twee jaar geleden weer tijd om samen met mijn vriend naar de camping in Italië te gaan. Daar ben ik erachter gekomen dat kamperen toch wel echt het ultieme gevoel van vakantie is en de beste manier is om echt tot rust te komen. 

In januari 2023 heb ik mij als Marketing en communicatiespecialist toegevoegd aan het team van Aveco Verzekeringen. Door aan het werk te zijn in de kampeerbranche en verhalen te horen van caravan- en campereigenaren begint het te kriebelen om zelf ook met een camper op pad te gaan. Mijn vriend en ik zijn dan ook druk bezig met het plannen van onze eerste camperreis.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.