Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Deel 43: De laatste column

De laatste column!

Sinds 2014 hebben we voor deze Nieuwsbrief maandelijks een ‘stukkie geschreven’ over onze ervaringen onderweg met de camper. Dat was heel leuk om te doen, omdat we op een wat lossere manier konden schrijven dan in onze CamperRoutegidsen. Alle herinneringen die je van een reis mee naar huis neemt, sla je op een of andere manier op. Tegenwoordig maken heel veel vakantiegangers een mooi fotoalbum via Internet. Maar natuurlijk plakken nog heel wat mensen hun foto’s in een plakboek of een mooi fotoalbum. Wij hebben hier thuis nog veel foto’s en dia’s van vakanties gewoon in dozen liggen. Maar ook ingeplakt in albums of netjes via de computer in een Hema-album verzameld. Leuk voor later denken we altijd.
De laatste vijf jaar zijn onze reizen gebundeld in reisgidsen onder de naam CamperRoutes. Dat was iets meer werk dan het maken van een fotoalbum. Wel leuk werk overigens en ook het soort werk dat ik bijna 35 jaar lang als beroep heb verricht. In het verleden heb ik dit een ‘uit de hand gelopen hobby’ genoemd. Nu is het in ons ‘tweede leven’ meer echt werk geworden. Maar dan wel werk dat we zelf helemaal in de hand hebben gehad. We zijn onze eigen baas en kunnen onze gidsen in ons eigen tempo uitgeven. Daardoor blijft het leuk.

Afgelopen jaar hebben we weer een prachtige reis door Schotland gemaakt en volgend jaar hopen we eindelijk een mooie reis door Scandinavië te maken. Die gids ontbreekt echt in onze assortiment. Momenteel - en ook verder dit jaar - houden we onszelf bezig met noodzakelijke werkzaamheden die bij een uitgeverij horen: oudere gidsen bijwerken en laten herdrukken, onze nieuwe website verder uitbouwen en het concept voor een nieuwe serie compacte routegidsen uitwerken.

Bij dat alles droogt de inspiratie voor onze maandelijkse columns een beetje op. Daarom hebben we besloten met deze columns te stoppen. We hebben het met veel animo gedaan en we hopen oprecht dat u als ontvanger van de Aveco Nieuwsbrief er ook iets aan hebt gehad.

Wilt u ons blijven volgen? Wilt u weten wanneer de nieuwe gids van Schotland verschijnt en hoeveel dagen regen we hebben gehad, hoe vaak we deze achterlijke muggennetjes op ons hoofd hebben gedragen tegen de beruchte midges? Kijk dan van tijd tot tijd op onze website www.camperroutes.nl. In het blog op die site houden we u op de hoogte.
We wensen u nog vele prachtige reizen met camper (of caravan) toe!


Mike en Loes Bisschops


Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.