Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Deel 26

Met de camper door Nederland

In afwachting van ons opa en oma worden, hebben we ons Nederland-project weer opgepakt. Zo blijven we een beetje in de buurt, terwijl we toch nuttig en leuk aan het werk zijn. Nou ja, leuk? Met het huidige voorjaar kan het een stuk leuker, nietwaar? We zwerven van hagelbui naar donderbui, tussen de regenbuien door. En dat alles bij temperaturen van 7 tot 10°. Het kan dus beter en dat wordt het ook, zien we op onze weer-app. En nu maar hopen dat de tulpen en narcissen nog overeind staan na al die hagelbuien. Want we zwerven rond in de bollenstreek. Vandaag stappen we op de fiets en rijden tussen de bollenvelden door naar de Keukenhof. Daar willen we allebei weer eens naar toe, want de laatste keer was tijdens onze jeugd op een schoolreisje. Gek eigenlijk dat je de grote attracties van je eigen land vaak zo verwaarloost…
In elke buitenlandse stad klimmen we in de hoogste kerktoren omhoog, om de omgeving van bovenaf te kunnen zien en te fotograferen. Maar we hebben nog nooit op de Domtoren in Utrecht, of op de Haagse toren gestaan. We hebben de meest fantastische musea gezien in Barcelona, Madrid, Rome, Grenoble en Nice. Maar in het Stedelijk in Amsterdam of het Gemeentemuseum in Den Haag zijn we erg lang niet geweest.
 
Dat gaan we allemaal goedmaken tijdens onze rondes in Nederland. Noem het een inhaalslag, of gewoon speurwerk voor mooie en leuke momenten die we weer in een routegids willen vastleggen. In ieder geval stappen we zo meteen op onze fietsen en rijden over een leuke fietsroute tussen Noordwijkerhout en Lisse. Zelf uitgezet op een fietskaart van het Fietsplatform, van knooppunt naar knooppunt. Nu nog even een paar uurtjes droog weer en een lekker zonnetje… We kunnen niet wachten. Volgende keer ons mini-reisverslagje!
Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.