Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Blog: ChantiLukiOllie

Blogreeks: 'Met onze zelfbouw camper door Europa!'

In het bergachtige Zwitserland, het duingebied in Nederland of toch een klein dorpje in Italië? Waar vinden de oorspronkelijk Zeeuws-Vlaamse Chantal Antheunisse (27) en de Zwitserse Lukas Zemp (30) uiteindelijk hun plekje om te settelen? Sinds de zomer van 2021 reizen Lukas en Chantal, samen met hun kat Ollie, voor onbepaalde tijd door Europa met hun zelfgebouwde Opel Movano camper. De komende maanden neemt Chantal jullie graag mee in hun avonturen, langs afgelegen kampeerplekken in de bergen, levendige kustplaatsjes en verrassende steden.

Speciaal voor Aveco schrijft ze de komende tijd in de Aveco nieuwsbrief een blog met daarin de meest recente belevenissen, campertips en recepten voor onderweg. Blijven ze voor altijd onderweg, keren  ze terug naar hun appartement in Utrecht of vinden ze hun perfecte droomplek om zich te settelen?

Tips of vragen?

Wat voor tips en avonturen zouden jullie in onze volgende blogs terug willen lezen? Hebben jullie nog tips voor het vervolg van onze reis in de Pyreneeën en/of Spanje? Of misschien heb je nog vragen aan de hand van dit blog? Je kan ons avontuur volgen via Instagram - @chantilukiollie - of ons mailen via - chantilukiollie@gmail.com.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.