Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Blog: CamperKidsTips

CamperKidsTips

In 2018 maakten wij voor het eerst een camperreis met kind(eren). Julian was toen anderhalf jaar en deze trip beviel ons zo goed, dat we eind 2019 - vlak na de geboorte van Féline - onze eigen camper kochten. Sindsdien gaan we elk vrij weekend en elke (zomer)vakantie op pad met onze Bürstner-alkoof, onze kinderen van inmiddels zes en vier jaar, en onze hond. Dit camperleven combineren we met onze fulltime banen, beiden als communicatieadviseur.

Wij Marijn (39), Aimée (36), Julian (6), Féline (4) en hondje Puck (1) delen graag onze ervaringen met camperen en kamperen met jullie. Benieuwd naar onze tips over álles dat te maken heeft met (camper)reizen met kinderen? Van campings en stedentrips tot gadgets en camperinterieur? Volg ons dan via @CamperKidsTips op Instagram of lees natuurlijk onze blogs via Aveco. Voor vragen of meer informatie kun je ook mailen naar camperkidstips@gmail.com.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.