Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Aveco opleidingsdagen weer van start

Aveco opleidingsdagen weer van start

Op schade of pech zit niemand te wachten. Wel kan het af toe misgaan, want een ongelukje zit in een klein hoekje. Wanneer u via Aveco verzekerd bent kunt u bij onverhoopte schade of pech altijd vertrouwen op onze eigen Aveco Alarmcentrale. In de standaard camperverzekering én met de aanvullende Pechhulp+ verzekering hebben wij risico’s afgedekt zodat u zorgeloos kunt blijven reizen, ook na een vervelende situatie zoals bij schade of pech. Wanneer u verzekerd bent op basis van de Optimaal+5, Optimaal+6 of de Optimaal+10 dekking heeft u ook een vervangende camper meeverzekerd.

Om u te kunnen blijven voorzien van de beste service is het van belang dat onze voorwaarden en werkinstructies bij hulpverlening continu top of mind blijven. Daarom zijn de jaarlijkse Aveco opleidingsdagen weer van start gegaan om onze Alarmcentrale op te leiden en voor te bereiden op het komende kampeerseizoen. Het delen van kennis en ervaringen draagt bij aan het continu kunnen bieden van de optimale hulpverlening waar u op kunt vertrouwen.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.