Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Altijd actueel reisadvies in de Aveco app

Altijd actueel reisadvies in de Aveco app

Hoe ziet de vakantie er dit jaar uit? Nederlanders staan te popelen om komende zomer met de camper of caravan op reis te gaan. Maar kunnen we ook weer naar het buitenland? En vanaf wanneer? 

Op dit moment is het actuele reisadvies helder: Reis niet naar het buitenland t/m 15 mei. Blijf zoveel mogelijk thuis en reis alleen naar het buitenland als dit noodzakelijk is. 

Welke plannen u ook maakt, voorkom vervelende verrassingen

Met de Aveco app bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een land. U vindt er alle actuele reisadviezen. U kunt hier informatie over specifieke veiligheidsrisico’s en het coronavirus per land vinden, evenals tips van de ambassade en relevante informatie in geval van nood. 

Dus heeft u reisplannen? Check voor vertrek en onderweg het actuele reisadvies in de Aveco app: 

  1. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord (de inloggegevens voor MijnAveco en de Aveco app zijn hetzelfde)
  2. Ga naar ‘reisadviezen’ in de Aveco app 
  3. Type in de zoekbalk het land in waarvan u het reisadvies wenst te controleren en selecteer deze in de lijst
  4. Vervolgens kunt u daar het actuele reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken en diverse specifiek voor dat land geldende informatie lezen

Tip: Kies uw favoriete bestemmingen (met de ster, rechts bovenin) en ontvang een pushbericht wanneer het reisadvies wordt aangepast. Zo blijft u goed geïnformeerd en kunt u vooral genieten van de reis.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.