Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Nieuws

18-03-2020

Maatregelen Aveco i.v.m. Corona

Ons kantoor is alleen nog toegankelijk voor bezoek als de communicatie niet via telefoon, email of post mogelijk is. Neem voordat u ons wilt bezoeken contact op met uw adviseur om te bespreken of een bezoek echt noodzakelijk is.

Lees verder

18-03-2020

Q&A Coronavirus

Eind 2019 is het coronavirus uitgebroken. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw camperverzekering, reisverzekering en / of annuleringsverzekering. Daarom hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Lees verder

11-04-2019

Introductie Wereld Op Wielen

Al lange tijd had Lotte (29) een fascinatie voor filmpjes van mensen die een bestelbus ombouwen tot camper, om er vervolgens mee te gaan reizen. In januari 2019 gooide ze het roer om. Ze zegde haar baan en huis in Rotterdam op en verhuisde terug naar haar ouderlijk huis in Groningen. Ze kocht een Volkswagen T5 en begon aan een uitdagend, spannend en bovenal inspirerend avontuur.

Lees verder

21-02-2014

Deel 1: Plotseling hadden we een camper met ervaring

Onze reizen verlopen doorgaans zonder grote ergernissen of ongelukken. Maar als je zo’n zes tot acht weken onderweg bent, in Engeland, Frankrijk, Spanje of Italië, dan zijn er af en toe van die momenten waarop je even de adem inhoudt. Een onverwacht opdoemende verkeersdrempel van ongekende afmetingen zorgt soms voor zo’n typisch schrikmoment.

Lees verder

20-02-2014

Mike en Loes

Loes en Mike Bisschops kochten begin 2011 een camper en begonnen een uitgeverij van reisgidsen speciaal voor camperaars. Voor die tijd werkten ze beiden vele jaren als reisschrijver en redacteur voor tijdschriften van de ANWB.De afgelopen drie jaar maakten ze camperreizen naar Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje. Van deze reizen maakten ze negen camperroutegidsen, die verkocht worden op hun eigen website, CamperRoutes.nl en via bol.com

Lees verder
Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies