Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Nieuws

08-09-2021

Blogreeks: 'Met onze zelfbouw camper door Europa!' 

In het bergachtige Zwitserland, het duingebied in Nederland of toch een klein dorpje in Italië? Waar vinden de oorspronkelijk Zeeuws-Vlaamse Chantal Antheunisse (27) en de Zwitserse Lukas Zemp (30) uiteindelijk hun plekje om te settelen? Sinds de zomer van 2021 reizen Lukas en Chantal, samen met hun kat Ollie, voor onbepaalde tijd door Europa met hun zelfgebouwde Opel Movano camper. Speciaal voor Aveco schrijft ze de komende tijd in de Aveco nieuwsbrief een blog met daarin de meest recente belevenissen, campertips en recepten voor onderweg.

Lees verder

21-06-2021

Klantervaring Max & Yvonne

Op zaterdagavond 13 februari 2021 heeft een grote uitslaande brand een camperstalling in het Noord-Hollandse Winkel verwoest. Van de veertig campers die in het pand stonden, is weinig overgebleven. Ook de Citroën camper van Max en Yvonne Valkenier uit Julianadorp heeft de brand niet overleefd. Yvonne vertelt over de brand en afwikkeling van de schade van de camper.

Lees verder

07-05-2021

Altijd actueel reisadvies in de Aveco app

Met de Aveco app bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een land. U vindt er alle actuele reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken: informatie over specifieke veiligheidsrisico’s en over het coronavirus per land, tips van de ambassade en relevante informatie in geval van nood.

Lees verder

29-01-2021

Het verzekeringsbewijs (groene kaart)

Per 1 juli 2020 mag het verzekeringsbewijs (de groene kaart) ook op wit papier geprint worden. Het is voor u als bestuurder van een auto of camper toegestaan om deze zelf te printen.

Lees verder

18-03-2020

Maatregelen Aveco i.v.m. Corona

Ons kantoor is alleen nog toegankelijk voor bezoek als de communicatie niet via telefoon, email of post mogelijk is. Neem voordat u ons wilt bezoeken contact op met uw adviseur om te bespreken of een bezoek echt noodzakelijk is.

Lees verder

18-03-2020

Q&A Coronavirus

Eind 2019 is het coronavirus uitgebroken. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw camperverzekering, reisverzekering en / of annuleringsverzekering. Daarom hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Lees verder

11-04-2019

Introductie Wereld Op Wielen

Al lange tijd had Lotte (29) een fascinatie voor filmpjes van mensen die een bestelbus ombouwen tot camper, om er vervolgens mee te gaan reizen. In januari 2019 gooide ze het roer om. Ze zegde haar baan en huis in Rotterdam op en verhuisde terug naar haar ouderlijk huis in Groningen. Ze kocht een Volkswagen T5 en begon aan een uitdagend, spannend en bovenal inspirerend avontuur.

Lees verder

21-02-2014

Deel 1: Plotseling hadden we een camper met ervaring

Onze reizen verlopen doorgaans zonder grote ergernissen of ongelukken. Maar als je zo’n zes tot acht weken onderweg bent, in Engeland, Frankrijk, Spanje of Italië, dan zijn er af en toe van die momenten waarop je even de adem inhoudt. Een onverwacht opdoemende verkeersdrempel van ongekende afmetingen zorgt soms voor zo’n typisch schrikmoment.

Lees verder

20-02-2014

Mike en Loes

Loes en Mike Bisschops kochten begin 2011 een camper en begonnen een uitgeverij van reisgidsen speciaal voor camperaars. Voor die tijd werkten ze beiden vele jaren als reisschrijver en redacteur voor tijdschriften van de ANWB.De afgelopen drie jaar maakten ze camperreizen naar Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje. Van deze reizen maakten ze negen camperroutegidsen, die verkocht worden op hun eigen website, CamperRoutes.nl en via bol.com

Lees verder
Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.