Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Nieuws

27-10-2022

FAQ Faillisement Camptoo

Op woensdag 26 oktober heeft het verhuurplatform Camptoo faillissement moeten aanvragen. Wij snappen dat u als verhuurder met veel vragen over uw verzekering zit. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet op basis van de situatie en informatie die wij op 26 oktober 2022 hebben mogen ontvangen.

Lees verder

12-07-2022

Korting bij Camperbeurs Hardenberg 2022

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 september is in Hardenberg de Camperbeurs. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion), wilt u meer informatie over het huren van een camper of bent u op zoek naar een bedrijf dat uw droomcamper kan ontwerpen? Klop dan aan bij een van de vele exposanten voor inspiratie, advies of om te kijken welke optie het beste bij u past!

Lees verder

07-05-2021

Altijd actueel reisadvies in de Aveco app

Met de Aveco app bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een land. U vindt er alle actuele reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken: informatie over specifieke veiligheidsrisico’s en over het coronavirus per land, tips van de ambassade en relevante informatie in geval van nood.

Lees verder

29-01-2021

Het verzekeringsbewijs (groene kaart)

Per 1 juli 2020 mag het verzekeringsbewijs (de groene kaart) ook op wit papier geprint worden. Het is voor u als bestuurder van een auto of camper toegestaan om deze zelf te printen.

Lees verder

18-03-2020

Q&A Coronavirus

Eind 2019 is het coronavirus uitgebroken. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw camperverzekering, reisverzekering en / of annuleringsverzekering. Daarom hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Lees verder

11-04-2019

Introductie Wereld Op Wielen

Al lange tijd had Lotte (29) een fascinatie voor filmpjes van mensen die een bestelbus ombouwen tot camper, om er vervolgens mee te gaan reizen. In januari 2019 gooide ze het roer om. Ze zegde haar baan en huis in Rotterdam op en verhuisde terug naar haar ouderlijk huis in Groningen. Ze kocht een Volkswagen T5 en begon aan een uitdagend, spannend en bovenal inspirerend avontuur.

Lees verder
Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.