Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

MijnAveco pas

Uw gepersonaliseerde MijnAveco pas

Elke klant ontvangt van ons bij het afsluiten van de verzekering een gepersonaliseerde MijnAveco pas. Uw MijnAveco pas is ook in de Aveco app te vinden. Hierop kunt u bijvoorbeeld uw relatienummer en het telefoonnummer van de Aveco Alarm Centrale vinden. Op vertoon van de MijnAveco pas bieden wij korting of soms zelfs gratis producten en diensten aan. Klik hier voor alle actuele (kortings)acties!24 uur toegang tot Aveco Alarm Centrale
Met de MijnAveco pas heeft u 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de Aveco Alarm Centrale bij pech, schade en/of ziekte. Op de voorzijde van de gepersonaliseerde MijnAveco pas staat uw naam, geboortedatum en uw relatienummer.

De Aveco Alarm Centrale maakt onderdeel uit van een wereldwijd opererende hulpverleningsorganisatie. Een team van specialisten staat continu voor u klaar, om u in geval van nood direct te helpen!

 

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.