Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

MijnAveco

MijnAveco

Als u een camperverzekering of caravanverzekering bij Aveco heeft verzekerd kunt u op MijnAveco uw gegevens, verzekeringen en schades inzien. Bovendien biedt MijnAveco u de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens en voorkeuren te wijzigen en schades eenvoudig en snel te melden.

Om toegang te krijgen kunt u als klant uw account activeren. Hiervoor gaat u naar mijn.avecoverzekeringen.nl/activeren en vult u uw relatienummer en activeringscode in, die u van ons heeft ontvangen. Na activatie logt u in met uw e-mailadres en het door u aangemaakte wachtwoord.

Wat heeft MijnAveco u te bieden?

Persoonlijke gegevens:

Op deze pagina staan uw gegevens zoals naam, adres, geboortedatum en e-mailadres. Deze gegevens kunt u zelf wijzigen.
Verzekeringen:

Al uw verzekeringen in één overzicht. Als u klikt op een verzekering, dan vindt u de polis en brieven digitaal.
Schades:

Meldt u vanaf nu een schade? Dan vindt u de status op mijn.avecoverzekeringen.nl. Wilt u een schade melden? Ook dat kan via het online schademeldformulier.
Dossier:

Hier vindt u een overzicht van de correspondentie die Aveco vanaf nu aan u verstuurt of die wij in onze administratie bewaren.
Financieel overzicht:

Al uw (openstaande) facturen van Aveco, inclusief betalingen, vindt u terug in het financieel overzicht.

Als klant van Aveco Verzekeringen kunt u – als u Mijn Aveco heeft geactiveerd – ook gebruikmaken van de Aveco app. Nadat u MijnAveco heeft geactiveerd kunt u met uw zelf aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord de Aveco app activeren. 

Bent u klant en uw activeringscode kwijt? Neem dan even contact met ons op.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.