Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

MEA Beveiliging, een veilig gevoel

MEA Beveiliging
Een MEA systeem beveiligt alle ramen, deuren en luiken die direct toegang verschaffen tot het interieur van de camper, door middel van speciaal voor campers ontwikkelde magneetcontacten die u waarschuwen als iemand zich op deze manier toegang probeert te verschaffen tot uw camper.

Het unieke van het MEA systeem is dat dit functioneert wanneer u niet in de camper aanwezig bent maar ook wanneer u wel in de camper aanwezig bent. Zo blijft een MEA systeem actief waken over uw bezittingen terwijl u heerlijk ligt te slapen.


Ook waakt een MEA systeem ervoor dat voor het vertrek alle ramen en luiken gesloten zijn voordat de volgende reis begint. Hierdoor wordt u duidelijk gemaakt dat er nog ergens een raam of luik geopend is voordat u weg rijdt.

Daarnaast bevat MEA een terugvindsysteem waarmee uw camper te lokaliseren en terug te vinden is, mocht deze onverhoopt gestolen worden.

Voor € 1499,- (inclusief btw en montage) is uw camper voorzien van het volledige MEA VEILIG beveiligingssysteem.

Uw voordeel als Aveco klant

Voor alle Aveco klanten is de draadloze kabellus beschikbaar als extra optie met 50% korting. De kabellus maakt het mogelijk om bijvoorbeeld (elektrische) fietsen of meubilair te beveiligen. Bij sabotage zal er een alarmmelding plaatsvinden. Zo kost deze accessoire slechts € 50,- inclusief montage.

Naar de website van MEA

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.