Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Air-dry Duo luchtontvochtiger

Klanten van Aveco Verzekeringen kunnen nu exclusief profiteren van maar liefst 15% korting op een Air-dry Duo luchtontvochtiger voor de camper.

Wat is een luchtontvochtiger? 
Een luchtontvochtiger onttrekt vocht uit de lucht in de camper. U zult hierdoor geen last meer hebben van beslagen ruiten. Ook gaat een luchtontvochtiger muffe geuren en schimmel tegen in de camper, helemaal handig als u de camper voor langere tijd in de stalling plaatst. 

Waarom een Air-dry Duo luchtontvochtiger?
De Air-dry Duo luchtontvochtiger bestaat uit twee 600 grams kussens die u separaat in de camper kunt plaatsen voor optimale vochtopname. De kussens zijn herbruikbaar, milieuvriendelijk en houden het vocht vast, ook als u gaat rijden. 

Hoe kan ik een Air-dry Duo luchtontvochtiger bestellen?
Door op onderstaande button te klikken komt u op de speciale Aveco - Air-dry webshop. Hier kunt u eenvoudig een Air-dry Duo luchtontvochtiger bestellen. 

Bestel nu een Air-dry Duo luchtontvochtiger!

Let op, bij sommigen functioneert het bestelproces niet 100% vlekkeloos. Is dit bij u ook het geval dan kunt u via deze link contactgegevens vinden van de leverancier.

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.