Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Camperbeurs Hardenberg

Korting bij Camperbeurs Hardenberg 2019

Van vrijdag 27 t/m zondag 29 september is in Hardenberg de Camperbeurs. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion), wilt u meer informatie over het huren van een camper of bent u op zoek naar een bedrijf dat uw droomcamper kan ontwerpen? Klop dan aan bij een van de vele exposanten voor inspiratie, advies of om te kijken welke optie het beste bij u past!

Er zijn uiteraard niet alleen campers te vinden. Op de Camperbeurs kunt u namelijk ook terecht voor uw volgende vakantiebestemming, diverse camper-accessoires voor in en rondom uw camper en er worden diverse activiteiten georganiseerd waaronder presentaties in het campertheater.

2 voor de prijs van 1

Voor zaterdag 28 september 2019 kunt u als klant van Aveco Verzekeringen twee entreekaarten bestellen voor de prijs van één! Deze aanbieding is alleen geldig in de online voorverkoop.

Klik hier en bestel nu online uw toegangskaarten!

Overnachten

Maak er een leuk weekendje weg van, want tijdens Camperbeurs Hardenberg is het mogelijk om kosteloos te overnachten met uw camper op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. Deze overnachting wordt gratis aangeboden bij uw toegangskaartje voor Camperbeurs. Uw camper wordt tijdens de overnachting voorzien van stroom. Aanmelden is hiervoor noodzakelijk, u kunt zich aanmelden t/m 23 september 2019 aanmelden via de site.

Camperbeurs Hardenberg is geopend van 27 t/m 29 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Het evenement is dagelijks geopend van 10:00 t/m 17:00 uur. 


Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies