Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Eigen risico

Eigen risico 

U betaalt geen eigen risico van € 250,- wanneer u de schade aan uw caravan laat repareren door één van onze aangesloten caravanbedrijven.
 
Caravans met een waarde hoger dan €50.000,-
Voor caravans met een waarde hoger dan €50.000,- geldt bovenop het standaard eigen risico een verplicht extra eigen risico van €250,-. Het standaard eigen risico van €250,- vervalt als u de schade aan uw caravan laat repareren door één van de aangesloten caravanbedrijven. 
 
Caravans met een waarde hoger dan €75.000,- 
Voor caravans met een waarde hoger dan €75.000,- geldt bovenop het standaard eigen risico een verplicht extra eigen risico van €750,-. Het standaard eigen risico van €250,- vervalt als u de schade aan uw caravan laat repareren door één van de aangesloten caravanbedrijven. 
 
Extra vrijwillig eigen risico tegen premiekorting 
U krijgt 5% premiekorting als u kiest voor een extra vrijwillig eigen risico van € 300,-. Dit extra vrijwillig eigen risico komt bovenop het standaard eigen risico van €250,-.
 
Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.