Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Bonus / maluskorting

Gunstige bonus/malusladder, gunstige premie

Onze camperverzekering heeft een duidelijke en korte bonus-malus ladder.

De maximale korting is 60%. Wij hanteren een lage bruto premie en een korte bonus-malus ladder. Voordeel: u bereikt sneller de maximale korting. Tevens heeft u bij een schuldschade geen grote terugval in treden en betaalt u bij het claimen van een schade verhoudingsgewijs minder meerpremie.  

Op twee manieren kunnen we u bonus-maluskorting verlenen op uw camperverzekering:

  1. Aan de hand van opgebouwde schadevrije jaren bij een vorige camper- of autoverzekering, die geregistreerd staan in 'Roydata'. De schadevrije jaren nemen wij over op de camperverzekering.
  2. Aan de hand van een recente kopie van een personenautopolis op naam van u of uw partner waarop de schadevrije jaren vermeldt staan. De schadevrije jaren worden niet overgenomen, u ontvangt alleen de extra bonuskorting.

Ook kent onze bonus-malus regeling geen terugval bij luifel- en/of hagelschade. 

Bonus Beschermer
Door het meeverzekeren van een Bonus Beschermer kunt u één schade per verzekeringsjaar claimen met behoud van uw kortingspercentage. Er worden wel schadevrije jaren in mindering gebracht.

No-claim korting camperverzekering Aveco Verzekeringen

Aveco Verzekeringen Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer | Cookies

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.