Vrieling-Aveco-portretten-066

Maak kennis met Debbie

Camper Caravan Expertise Medewerker

"Toch blijft voor ons kamperen favoriet..."

In december 2019 ben ik gestart bij het familiebedrijf Vrieling op de afdeling Facilitair. Op deze afdeling heb ik het bedrijf goed leren kennen. Na een jaar kreeg ik de kans om in te stromen bij de afdeling CCE, nu Aveco expertise & taxatie, als administratief medewerker. Deze kans heb ik destijds met beide handen aangegrepen. 

Samen met mijn collega Loïs zorg ik ervoor dat onze experts wekelijks volle agenda’s hebben met taxaties van campers. Daarnaast verwerken we dagelijks schadeopdrachten. Een ander belangrijk onderdeel van ons werk is het telefonisch te woord staan van klant met o.a. vragen. De functie past goed bij mij i.v.m. mijn administratieve achtergrond. Ik werk in een heel fijn team waarin we goed op elkaar zijn ingespeeld. 

Kamperen doe ik al van kinds af aan samen met mijn ouders en broer met de caravan. Eerst op pad in Nederland en later ook in het buitenland. Met mijn eigen gezin heb ik ook veel gekampeerd. We zijn begonnen met een vouwwagen en naar een paar jaar hebben we deze vervangen voor een caravan.  De afgelopen jaren zijn we met het vliegtuig op vakantie geweest nadat we onze caravan hadden verkocht. Toch blijft voor ons kamperen favoriet en zijn we dan ook afgelopen zomer op vakantie geweest met de camper naar Kroatië. Dit is ons heel goed bevallen en we hopen nog vaker op vakantie te gaan met een camper.